Beoordelingen van Mr. Sushi Zevenaar

Recente recensies van Mr. Sushi Zevenaar

4 sterren na 557 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer geweldig alleen de wakame salade zat er niet bij

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was subliem, geweldig, bedankt voor de uitstekende service!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en smaakte prima! Helaas zat er geen kerri mayo op de tempura ebi rol. Is toch een gemis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima alleen geen stokjes, sushi en wasabi meeverpakt......:-)

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk Héérlijk Héérlijk!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond heerlijk genoten van Sushibox de Luxe, springrolls en paar handrolls. Alle sushi was erg lekker. De bezorging kwam op afgesproken tijd. Het was de 1e keer dat we hier sushi bestelden, maar het is zeker voor herhaling vatbaar!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zag er goed uit en was lekker.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Snel bezorgd .alles lekker vers. Weer heerlijk gegegeten

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en lekker vers! Kregen er zelfs 2 gratis blikjes ijsthee bij.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super!!! Pokebowl heerlijk op smaak (spicy zalm en tonijn) Sushi heel gevarieerd!! Heerlijk vers!!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt heerlijk, crispy salmon was lekker warm, groot vol bakje edamame en snelle levering. Netjes gebeld en geïnformeerd dat er 10 min vertraging is. Dus zeer tevreden.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kende ze al toen ik in Maastricht woonde, maar super lekker en verse sushi! The best!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De ene keer krijg je een volle bak, wat echt de 12 euro van de pokebowl waard is. Nu al 2 keer gehad dat de bowl echt minimaal gevuld is, wat echt geen 12 euro waard is. Jammer dat de bereiding zo wisselend is.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller bezorging en heerlijk en voldoende We hebben er van genoten Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was ruim op tijd met een vriendelijke lach. De familiebox heel ruim gevuld en met voor ieder wat wils.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten & precies optijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

4 uur geleden sushi besteld en het is nog steeds niet binnen. Het is inmiddels half 10 en niemand is meer te bereiken. Zwaar geïrriteerd door deze service en wil zeker mijn geld terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld bezorging om 16:45 werd pas bezorgd om 17:20.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en mooi op tijd bezorgd . Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker besteld en was altijd goed. Deze keer zeer teleurgesteld. De bestelling kwam netjes op tijd, maar er bleek een box te missen dus er even over gebeld. Ik kon een nalevering krijgen dus het leek goed opgelost te worden. 5 minuten later werd ik teruggebeld. Er werd gezegd dat de keuken de box gemaakt had en dat het door collega's gecontroleerd was dus ik moest de box gewoon al thuis hebben. Uiteindelijk werd er gezegd dat ze voor deze ene keer de box (die al bij mijn bestelling had moeten zitten en waar ik dus ook al voor had betaald!) nog zouden naleveren. Meerdere telefoontjes en 2 uur later kregen we dan uiteindelijk onze ontbrekende box. Jammer dat het op deze manier afgehandeld werd terwijl het in eerste instantie goed opgepakt werd. Overigens was de sushi wel weer van goede kwaliteit.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima prijs - kwaliteit verhouding. Goede sushi en bijgerechten

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen maanden 2 x besteld. Eerste keer kwam de bestelling 1,5 uur te laat. Vandaag kwamen ze 30 minuten te laat en miste er 1 gerechtje. Dit geld kan ik niet terug krijgen, ze kunnen het op mijn account zetten voor een volgende keer.. de sushi is verder prima, maar bezorging & service zijn wij niet zo enthousiast over.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer helemaal super en snel bezorgd! Sowieso de lekkerste vegan sushi en met de meeste lekkere opties in deze regio! Zo had ik er voor het eerst de vegan gyoza bij, heerlijk!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi. Lekkere smaken. Keurig op tijd geleverd.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

sushi als altijd lekker, wel 1 ding van de lijst vergeten, maar na belletje wordt dit op account gezet en volgende keer kan ik dit aangeven en meenemen. super fijn

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijke verse sushi! Crispy chicken rol is een dikke aanrader!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, alles smaakvol en vers

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel bezorgd nooit niks over te klagen

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alweer erg lekker. De tonijn was deze keer wel extreem dun gesneden. Super lekker dat we er 3 blikjes lipton bij kregen.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering duurde 2 uur. Sushi koud geleverd!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Pokébowl met pittige tonijn rook én smaakte heerlijk. Vanwege de heerlijke geur moest ik zelfs de strijd aan gaan met m'n twee katten om die weg te houden van het eten.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel we op slechts een een paar honderd meter van het verkooppunt wonen was het eten niet warm. Verder was de levering niet compleet. Nalevering van het niet geleverde was niet mogelijk. Bij een volgende bestelling wel gratis.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer ontzettend genoten! Het was op tijd klaar. Het zag er allemaal netjes uit en het smaakte weer goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom zalige maaltijd verzorgd door Mr. Sushi 👍

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten om 14.00 uur besteld voor 18.00. Kwam 45 minuten later.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best ever, zo fucking lekker. Kan het iedereen aanraden. Toppertje

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldig!! excellente kwaliteit heerlijk complimenten!! Ik mistte alleen de yakitori spiesjes mijn absolute favoriet maar, ik begrijp dat de kaart soms aan vernieuwing toe is..helaas

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en supersnelle bezorging. Top!!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Lekker vers. Beste sushi van Zevenaar. Misschien alleen nog de mogelijkheid hebben om je eigen "voordeel" box samen te stellen.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna iedere vrijdag haal ik een pokebowl tonijn. Vind die altijd heel lekker. Maar de laatste 2 weken vond ik ‘m niet lekker...de tonijn smaakte niet vers. Gisteren heb ik ‘m zelfs niet op durven eten en is de pokebowl na een paar happen in de prullenbak beland. Zonde. Voor mij even geen pokebowl tonijn meer. Probeer het over een tijdje opnieuw.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.. als je niet uit eten kunt op je verjaardag dan maar thuis bezorgen.. maar hmm wat was het heerlijk

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en binnen 10 min geleverd

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is het goed en lekker , maar de laatste keer had ik een bak vol rijst en weinig groente en vlees. Dat is wel erg duur 12 euro voor een bak rijst.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker en de bezorging was precies om 18:00 hier!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas veel huid ipv zalm. Gyoza niet bijzonder. En 3 rollen gepropt in bakje van 2. Kan echt beter voor 54 euro.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en erg lekker, zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op afgesproken tijd. En heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben vaker besteld bij MR Sushi maar deze keer was het minder lekker, de warme gerechten waren koud, er zat een haar in het eten.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alhoewel het eten smakelijk was, in mijn beleving was het helaas niet echt warm genoeg. De service liet ook te wensen over op tijd besteld niet op de hoogte gebracht dat het wat langer ging duren, niet gewend van mr. sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker maar de Dim Sum had wel warmer gemogen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, goed warm nog en heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en lekkere bijgerechten. Bezorging duurde wat langer maar ze belde netjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker alleen het duurde bijna 2 uur voordat het eten was ontvangen.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed , alleen vanavond 2 gerechtjes vergeten bij de bestelling

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb lekker gegeten. Samen met papa mama pietje en nick

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt hele goede sushi! Was weer fantastisch

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen het wachten duurt echt te lang en dit is nu de 2 e keer weg echt jammer!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de sushi was prima, gefrituurde sushi was helaas niet warm en 75 minuten moeten wachten.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen zout op soya bonen. 1 bakje wasabi terwijl hier extra over gebeld is. Voor 1 persoon stokjes terwijl dit ook telefonisch en online besteld zijn. Zijn kleine details maar js nu de 3e keer het geval. Dat is jammer.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst bij mr. Sushi besteld. Twee poke boles en twee schaaltjes sushi. Alles was lekker vers en verrassend lekker van smaak. Dit gaan we vaker doen.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi van goede kwaliteit. De bezorging ging ook snel.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur gewacht ik heb echt veel geduld maar dat is best lang ! Daarom 3 sterren niet voor de bezorger !

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snel bezorgd toppie

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Toppie!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wil jullie heel erg bedanken voor de heerlijke sushi die we vanavond hebben gegeten.Was voor ons😉net iets teveel maar nou geniet mijn familie er nog van. Fijne avond.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit! Zeker voor herhaling!!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld en het zou om 18.30 bezorgd worden. Althans dat was ons verzoek...om 19 u maar even gebeld. Het was onderweg. Iets voor 19.30 kwam onze bestelling aan. Met koude loempia's :(

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker. We hebben er van genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

1.5 uur wachten op je bestelling, niet te doen. Zonder ook maar iets te laten weten. Eten was wel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was goed! Alleen de rolletjes waren vrij groot om in één hap naar binnen te krijgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak van de sushi was weer heel goed. Helaas was het niet zo mooi opgemaakt in de schalen, wat we de vorige echt top vonden. De bezorger heb ik geen woorden voor, wat een onvriendelijke jongen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker, Stond klaar op de afgesproken tijd. Tonijn was snel verkleurd.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is erg lekker en de bezorging is betrouwbaar. Wat ik wel betreur is dat wij inmiddels een code hebben gekregen voor een gratis box sushi dat alleen vis bevat, terwijl we vegetariër zijn en dus geen vis eten. En dat jullie niet bereid zijn om in plaats daarvan een vegetarische box in welke vorm dan ook aan te bieden. Voor ons heeft punten sparen dus geen enkele zin.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd drie kwartier te laat afgeleverd

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi was meer dan heerlijk, heb alleen extra betaald om extra soja saus erbij te krijgen. maar heb alleen de extra gekregen

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een kwartiertje te laat maar goed. Vervelender vindt ik dat de zeewiersalade te sledderig is, niet lekker knapperig. Dat is nu de tweede keer, ik vermoed dat deze te vroeg wordt verpakt en te lang in het plastic bakje zit. Gaan we voorlopig niet bestellen

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect eten. Laat het wel zo'n 20 minuten eerder bezorgen dan gewenst, dan krijg je het op de gewenste tijd. Verder niets dan lof.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna twee uur op de bestelling gewacht. Na 1,5 uur maar gebeld. Loempiaatjes waren koud en er zat ook geen loempiasaus bij. Verder was de sushi wel lekker.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer netjes op tijd en het was weer ontzettend lekker!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst sushi besteld bij Mr.Sushi. Het was heerlijk. We hebben zo gesmuld. Ga zeker de volgende keer weer hier bestellen. Ga het ook zeker aanbevelen bij anderen.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Me bestelling was erg laat aangekomen, 45 min na de bezorgtijd die ik had aangegeven. Maar kreeg wel compensatie hiervoor door een extra roll erbij te krijgen

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en kwaliteit

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door eigen fout in aangeven bezorgtijd, waren wij nog niet thuis bij aflevering. Werden netjes gebeld dat ze voor de deur stonden, maar er niemand was. Keurig ergens neergezet. Prima kwaliteit sushi, lekker gegeten.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel smakelijk voor oog en mond

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enige opmerking die ik heb is dat ik niet via mijn bank app kon betalen.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd en weer heerlijke verse sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en precies optijd geleverd.wij gaan voortaan hier bestellen Alleen jammer dat er niet zoveel.warme gerechtjes zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten voor de zoveelste x koud...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi en op tijd klaar

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanavond weer heerlijk verse sushi gehad! Online besteld en goed 30 min later stond het al klaar (en dat tijdens het spitsuur) Kleine tip: op de Pokebowl iets meer dressing graag :)

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat de bezorging zo'n 20min te laat was (door de sneeuwval?) werd ruimschoots goed gemaakt. Wat een heerlijke sushi, goed vers en lekkere smaken. Ook de garnalen en kip waren heerlijk. Een aanrader, wij komen zeker terug!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat ze de thuisbreng service zomaar dicht gooien omdat ze te weinig bezorgers hebben, dan ga je het ophalen en is het niet klaar... lekker in de rij wachten... top in deze tijd

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en mooi op tijd geleverd.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit goed. Twee keer tempura garnaal. Zou 6 stuks moeten zijn, bleek echter slechts 5 stuks. Jammer.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel gebracht en het was weer heerlijk

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke bowl zalm met meer dan voldoende zalm. Bestelling stond weer keurig op afgesproken tijdstip klaar.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd de heerlijkste sushi de beste snelle service en goede kwaliteit

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, zoals bijna altijd.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gister om 13:00 uur mijn bestelling doorgegeven, vroeg genoeg leek mij omdat ik de fancy menu/box bestelde. Bezorging 19:00 uur. Ik heb om 19:20 gebeld want we zitten ook met kids te wachten. mevr vertelde het was onderweg. 20:15.... eindelijk de bezorging. Ik woon 5 min om de hoek..?? Ben echt zeer teleurgesteld. Zolang wachten vind ik echt niet normaal. En dit is niet de eerste keer. Jullie hebben echt fantastische sushi, maar hier gaat echt iets mis. Ik hoor graag van jullie.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten wasekker maar mega lang moeten wachten xx

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, netjes verpakt en vers!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik worstel met de beoordeling want het is zeer tweeslachtig. De kwaliteit en smaak is heel goed. De service mbt de tijdigheid is echt niet in lijn met hetgeen je zou verwachten. Ik kwam het afhalen (1 uur na bestelling) en moest vervolgens ruim een half uur buiten in de kou staan wachten. Als je uitloopt dan zou je de moeite kunnen nemen om je klant te informeren. Je hebt het email adres en telefoonnummer van degene die besteld heeft dus het kan.....

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke shusi, zag er verzorgd uit en keurig op tijd bezorgd

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Begin van de middag besteld en aangegeven dat het om 18.00 uur bezorgt mag worden. Helaas kwam de bezorger pas om 18.15 uur.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anderhalf uur gewacht voor de bezorging van onze sushi! Bezorger was erg onvriendelijk. De sushi was heerlijk en vers!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, top kwaliteit sushi

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, echt een feestje als er weer een bezorger met zo'n tasje voor de deur staat!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer veel te lekker

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, vers en goede levering.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Buitengewoon lekker!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerder hier besteld de family box en dat was fantastisch helaas viel het deze keer tegen. Ook waren de loempias koud.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom genoten van de lekkere sushi. Super lekker en goeie service

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker sushi weer, en heel snel voor een vrijdag avond! (Zo snel mogelijk, 35 minuten en dan ook nog persoonlijk aangepast naar plantaardig). Ik ben echt fan

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeeerlijk ! En mooi Op tijd !

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer een online bestelling geplaatst. Er ontbraken enkele bakjes met zeewier maar die werden probleemloos en snel nabezorgd, inclusief een extra Roll. Kipsaté en gefrituurde garnalen waren goed op temperatuur, kwaliteit van alles was prima. Een aanrader!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd geleverd. Erg lekker.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, Op de site stond dat er niet meer bezorgd zou worden die avond, dus toch maar langs gegaan en bleek dat ze net wilden komen om te bezorgen? Site info komt niet overeen met actuele situatie. mvg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top !!! Perfect op tijd geleverd en weer zalig gegeten !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk, we hebben ervan genoten. Super lekker en heel vers. Maar ..... 17.15 uur besteld (bijna 100 euro) en dan om 19.25 uur pas leveren kan echt niet! Daarbij dan ook nog een incomplete bestelling, erg jammer. Wel keurig nageleverd dat is prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, voor herhaling vatbaar! Heerlijk 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas alweer veel te laat geleverd, bij het bestellen aangegeven bij levering " zo snel mogelijk" wanneer er op de website dan als eerste mogelijkheid staat: 18 uur, is dat ook een beetje de verwachting. 18.50 is dan in mijn ogen wat aan de late kant. over het eten en de kwaliteit, valt niets op te merken, dat is meer dan prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Duurde bijna 2 uur voordat het eten er was!!!!!!!! Niet voor herhaling vatbaar om het te laten bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en ruim op tijd bezorgd!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eeg lang moeten wachten op de sushi, ruim 1 uur en 45 minuten. Jullie geven dit niet aan als je een bestelling plaatst. Ook geen excuus of iets als het zo laat bezorgd wordt. Dit is voor ons een reden om niet meer te bestellen!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat het erg druk was (nieuwjaarsdag), was het eten heerlijk. Ze gaven bij bestelling de verwachte levertijd aan, waardoor we wisten dat we iets langer moesten wachten. Dat was prettig.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was perfect, de rijst was nog een beetje lauw, de sashimi botermals. Men was druk maar het stond precies op tijd klaar.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk alleen wel 45 min later bezorgd dan gepland was. Maar het was het wachten waard.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Doe iets met de opmerkingen bij de bestelling. En daarnaast was de pokebowl geschud. De bezorging was 10 min na de gewenste tijd. Maak de punten inzichtelijk voor de gebruiker.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ontzettend lekker gegeten. Zag er goed verzorgd uit en het was allemaal erg lekker.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi maar een wachttijd van bijna 2 uur (!!) belachelijk lang. Reistijd zal het niet geweest zijn. We wonen op ca 500 meter afstand

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer netjes op tijd en het eten was weer ontzettend lekker 👍🏻!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en goede kwaliteit!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw wat was dit lekker en super vers. Een echte aanrader.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en goede bezorging! De sushi rollen zouden van ons alleen iets dunner gesneden mogen worden.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker... mooie actie boxen

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e bestelling bij mr Sushi, zeker niet de laatste!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer dat wij hier eten hebben besteld. Zeker een aanrader verse en goede sushi.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld en zijn zeer tevreden. Zag er mooi uit, smaakte goed en stipt op tijd bezorgd.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer heerlijk. De warme loempia's waren niet meer warm genoeg, maar dat is met dit weer niet te voorkomen. Deze dus heel even in de airfryer. We hebben er van genoten! Overigens komt de mail dat de bestelling onderweg is pas uren na levering (vorige keer ook).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Teleurstellende ervaring, bezorging niet op afgesproken tijdstip, na half uur telefoontje dat er iets niet goed was gegaan. Kon niet aangeven hoeveel tijd er nog nodig was voor bezorging. Als compensatie kortingscode voor volgende bestelling, ok. Sushi met tonijn direct in vuilnisbak gedaan, bruin, verkleurde tonijn zag er onsmakelijk uit en rook niet fris. Weinig smaak bij aantal varianten. Mijn volgende sushi haal ik weer bij Asian Spoon, al met al geen succes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was prima als altijd. Kip en garnalen waren zo goed als Koud ...helaas want ze zijn lekker als ze warm zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Misschien iets te weinig sojasaus, maar heerlijke sushi die op tijd klaar stond!!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat het 2de kerstdag was binnen 3 kwartier na bestellen alles al in huis,was weer perfect en heerlijk. Kregen als extra een freeroll en alles was weer glutenvrij goed geregeld 👍

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten, mooi op tijd wij hebben weer genoten!!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waar haal je het lef vandaan?? Laat ik het daar maar bij laten beunhazen! Heb ik morgen mijn geld terug op de rekening prutsers?

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zooo heerlijk! De cryspy chicken imoet je echt geproefd hebben...

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi besteld en afgehaald bij Mr. Sushi in Zevenaar voor de verjaardag van mijn dochter. Heerlijk gegeten. Goed van smaak , vers en service was prima. Ook het online bestellen en de afhandeling online was makkelijk en duidelijk. Voor herhaling vatbaar.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoe moeilijk is het om de bestelling compleet af te leveren. Wat en ballentent! Kijk je bonnetje na voor je de deur uitloopt! Man man man ballentent en niks anders

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top.. Was echt heerlijk

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en voor herhaling vatbaar.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi,glutenvrij en mooi op tijd en netjes aan de deur afgeleverd 👍

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi!!! Wij bestellen sushi alleen nog maar hier 👌

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en een lekkere maaltijd. Ik heb er van genoten.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten, snel geleverd, volgende keer weer.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In totaal 2,5 uur op onze sushi moeten wachten. Er is wel netjes gebeld, maar toch blijft het vervelend. De sushi zelf was weer erg lekker!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanaf moment van bestellen tot aan bezorging waren we bijna 2 uur verder. De ebi tempura waren koud en van een tijd geleden gebakken.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18:45 u besteld 20:00 u ontvangen. Twee keer gebeld, netjes te woord gestaan, het stond klaar bezorger komt er zo aan. Korting voor een volgende bestelling ontvangen maar ik weet niet of ik dat ga doen. Vond het echt veel te lang duren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De helft vergeten te bezorgen kwam een uur later. Kwaliteit was slecht, we proefde dat het oude rijst is. Verder was de sushi taai!! Geen aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers eten! Helaas was de bestelling niet helemaal goed gegaan en miste er wat eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee uur gewacht

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ruim voldoende van alles en heerlijk. Goede kwaliteit prijs verhouding.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk vers en snel geleverd

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! Aan te raden de crunchy rol met gefrituurde kip.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim een uur op mijn bestelling moeten wachten, sushi tonijnsalade was taai geworden ik vermoed dat dat is omdat het een uur duurde voor ik mijn bestelling in ontvangst kon nemen. Normaal gesproken geen problemen mee dus weet niet wat hiervan de reden is..

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was erg lekker en super vers Een echte aanrader

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere goede verse sushi. Wel prijzig, had meer sushi verwacht tov wat op de foto staat. Bezorging relatief snel en goed. Zou wel handig zijn als bij de online bestelling ook aan kan worden gegeven wat de verwachte bezorgtijd is.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Lekker vers. Kan niet beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit. Lekker en vers. Opgediend op mooie schaal.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima in orde en snel geleverd op een zaterdag!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Voor herhalingvatbaar.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke verse sushi Wat een genot telkens weer

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima! De update dat de bestelling onderweg was, kwam helaas nadat de bestelling bezorgd was.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima en de bezorging exact op tijd

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker, goede kwaliteit en op tijd bezorgd. Super!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend heerlijk gegeten,kan het niet anders zeggen.Met de vriendelijke groetjes.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en ruim op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer bij Mr Sushi. 2 verschillende pakketten besteld. De "crunchy's" is een echte aanrader! Had wel wat (extra) losse sojasaus erbij verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heb besteld om 09:46 en aan gegeven het om 17:00 uur te willen laten bezorgen 17:20 gebeld met de vraag waar de bestelling bleef echter kon men mijn bestelling niet terug vinden en of ik foto's wou doorsturen van de bestelling mail met messenger toen kon men er nog niks mee echter om 1735 stond de bezorger aan de deur met mijn bestelling echter was al het warme eten reeds koud das was jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit minder als gewend van jullie. Hebben al vroeg gehaald, het meeste smaakte minder vers..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goed verzorgt. Half uurtje te laat was daardoor minder erg

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi! Goede smaken en mooi verzorgd. We hebben genoten.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, zeer netjes opgediend en verpakt. Vriendelijk personeel.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was alleen jammer dat de sashimi er niet bij zat waarom en waarnaar weet ik niet heb de bestellijst nog nagekeken en daar stond toch echt sashimi 8x zalm 8x tonijn maar die zat er niet bij. Neemt niet weg dat de sushi top was

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn eerste x met Mr Sushi ,de stukken van sushi waren wat erg groot. Maar daar in tegen was de smaak groots echt zeer te vreden ,net zoals de bezorging.....nice !

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was prima, bestelling was alleen een uur te laat. Heel jammer omdat we al laat hadden afgesproken. Het extra uur werd niet gewaardeerd door mijn gasten. Bijzonder teleurstellend.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

het was weer heerlijk

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Bezorging was een half uur later dan opgegeven. Ik werd wel gebeld hierover.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur gewacht op sushi daar baal ik van... het was wel heel lekker volgende keer graag snellere levering. Al helemaal omdat ik zsm de bezorging zou willen en de eerste beste tijd. 19:40 zou zijn 1 uur later dan gepland. Dat is te begrijpen in deze tijd waarin iedereen graag eten besteld, maar had liever m’n eten binnen 2 uur gehad normaals het was heeelijk bedankt daarvoor

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Yakitori kipsateetjes (2×) ontbraken, voor de rest was alles weer prima!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en op tijd bezorgd.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, zoals elke keer tot nu toe.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, en snel bezorgd!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Complimenten! We hebben al een aantal keer besteld bij jullie vestiging in Zevenaar. Dit keer ook complimenten voor de bezorger, die mij vertelde dat hij bij ons de allereerste fancy box kwam bezorgen en dat hij vond dat het er heerlijk uit zag. Toen konden we natuurlijk al helemaal niet meer wachten. En niets gelogen van de bezorger: het zag er heerlijk uit en hebben weer genoten!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi,glutenvrij en goed gemaakt Geen last van gehad,top gedaan

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netje en volgens afspraak geleverd

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en lekker eten

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorg snelheid was dit keer top, alleen de bezorger had waarschijnlijk te snel gereden doordat alles door elkaar lag. Rijst kwaliteit was minder, leek op oude rijst van een dag eerder. Stuk droger dan we gewend zijn.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service. Optijd klaar en erg lekker en vers

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker genieten er keer op keer van

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi roll crispy chicken is een aanrader goed van temperatuur en een keer wat anders. Enigste nadeel contant betalen is geen optie dus dan maar met ideal komt er ineens wel 0,25 kosten bij.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was heerlijk.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd en heerlijke verse sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen gaat steeds sneller en de sushi is super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi! (zoals altijd) Helaas een halfuur te laat waardoor de de warme gerechten koud waren. Dit was jammer want de rest was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste van Zevenaar!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk, heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi kwam om ong. 16.30 uur Wanneer klaar gemaakt? 'smorgens ?

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Tot de volgende keer :)

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon super goed ! Heerlijke sushi.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit meegemaakt, de bestelling was iets te vroeg! Helemaal top👍👍👍

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam nogal tegen elkaar geplet aan bij ons.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was MEGA lekker

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam ruim een half uur te laat. Het zou fijn zijn dat als dat gebeurt we op de hoogte worden gebracht dat de bestelling later is. Dan creëer je er meer begrip voor. Tevens kwam de email dat de bestelling verzonden pas 3 uur later dan de bezorgtijd

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was perfect. De warme sushi was precies goed warm, en de grote sushischotel was heerlijk.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit! Top

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer eens heerlijke sushi gegeten.. Smaakt heerlijk Mooi vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de drukte op zondagavond kon het binnen een uur worden bezorgt. Men belde netjes op dat ze een kwartiertje later zouden zijn. De bezorger bood nogmaals zijn excuses aan voor de “vertraging”. Erg netjes! En dan de sushi, wat veel en super lekker. Onze complimenten voor de service en de heerlijke sushi😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Vers en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed en lekker!! Optijd bezorgd en zeker voor herhaling vatbaar 👌🍣

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bakjes waren op zijn kop en de gratis rol was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker van smaakt en presentatie was ook goed. Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had niet het juiste huisnummer opgegeven. Maar de bezorger was netjes op tijd. Kwaliteit sushi prima. Alleen de sushi met vlees vonden wij minder lekker. Het vlees was niet mals.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was nagenoeg koud en bestelling kwam zonder bericht 20 minuter later dan aangegeven tijd. Daarnaast was het eten door de bezorging nogal door elkaar geschud wat het er niet smakelijker uit deed ziet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijke verse sushi! En bezorging was uber snel...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker ,goede service en heerlijk vers ,top gegeten voor herhaling vatbaar .

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte verrukkelijk duurde alleen erg lang voordat het er was.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld bij Mr Sushi maar zeker niet de laatste keer! Zeer goede kwaliteit Sushi en ruim aanbod! Ga zo door!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed het was heerlijk Lekker vers en zag er mooi uit

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Via de website besteld. Moest er een stuk voor rijden, maar was erg benieuwd naar de sushi van Mr Sushi. Sushi was heerlijk. Wat alleen een nare nasmaak gaf was dat ik bij het openen van FB de actie van freeroll zag... zo jammer...

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi. Alleen weer een gerecht vergeten bij de bestelling. Vervelend dat je daarvoor opnieuw 7 km heen en terug moet rijden. Dit is nml niet de eerste keer.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 vd 2 bestelde boxen bevatte niet de inhoud die besteld was. Smaakte er zeker niet minder om, maar hierdoor was de maaltijd wel minder divers

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgt. Smaak en hoeveelheid saus ook goed. Poke bowl was magertjes had wel meer in gemogen.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Top

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en op tijd! Wij gaan hier vaker bestellen. Bedankt!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

makkelijk bestellen, heerlijke sushi, goede kwaliteit en de bestelling mooi optijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige week ook thuis bezorging gehad. Er zaten geen eetstokjes bij welke wel besteld waren Er zat geen sojasaus bij terwijl dat er wel standaard bij hoorde Deze bestelling Warme shusi bijna koud zo ook de garnalen kroketjes. Nu ipv de aangegen vier eetstokjes maar drie meegeleverd Beetje jammer allemaal De shusi is verder uitmuntend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi en netjes op de aangegeven tijd klaar 🤗 ik ga vanaf nu elk weekend sushi halen in Zevenaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldige service, geweldige kwaliteit, je wordt uitstekend op de hoogte gebracht ik zeg 5 STERREN

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was onze eerste bestelling bij mr sushi en ook meteen de laatste. Allereerst werd er 30 minuten te laat bezorgd. Daarnaast zaten er geen stokjes bij. Toen ik daar contact over opnam deed een meisje (ze klonk vrij jong) er erg laconiek onder, en beweerde ze dat er altijd stokjes bij zitten omdat ze dat controleren. Net alsof ik daar over zou liegen. We hebben de sushi dus met de hand opgegeten. De kwaliteit van de sushi was redelijk tot goed. Maar voor 40 euro verwacht ik in ieder geval service. Ik schrijf geen negatieve recensies online, maar zal iedereen die mij er naar vraagt adviseren om nooit iets bij jullie te bestellen.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 30 minuten te laat. Geen goede eerste indruk daardoor.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker sushi maar we moesten 2 uur en 5 min wachten helaas.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgt en lekker!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Fijn dat je in de ochtend al een bestelling kan plaatsen, die op een gewenste tijd bezorgd wordt.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker hebben heerlijk gegeten!!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk! En snel bezorgd!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke super verse sushi! Aanrader

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Zelfs een uur te vroeg maar ik heb de warme gerechten later gratis nogmaals gekregen. Heerlijke sushi, goede kwaliteit. Top sushi tent. Aanrader.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima, alleen 5 paar stokjes besteld, maar slechts 3 ontvangen...

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 2 uur gewacht op onze bestelling. 12x geprobeerd te bellen, maar de hoorn was ernaast gelegd. Het kan altijd een keer iets drukker zijn, maar als je kan kiezen tussen "zo snel mogelijk" en alle tijden na een uur, mag je toch uitgaan dat de bestelling binnen 1 uur geleverd kan worden..... Daarnaast was mijn telefoonnummer bekend en hadden jullie gewoon zelf even contact met de klanten op kunnen nemen. Beetje jammer, het was onze eerste keer bij jullie.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

45 minuten te laat terwijl de bestelling 2 uur voor de gewenste tijd was gedaan Dit is niet fijn als je met kleine kinderen zit te wachten Het eten was echter heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! Wat alleen jammer was is, toen ik nadat jullie 25 minuten te laat waren, belde en zeiden dat het daar nog stond. En dat het er zo snel mogelijk aan zou komen. Vond het helemaal niet erg. Maar ik vroeg nog of de warme gerechten nog warm zouden zijn. Er werd ja gezegt. Helaas toen het hier kwam na nog eens een half uur te hebben gewacht de loempia’s en gyoza’s koud waren. Dat vond ik jammer. De rest was heerlijk. Ik heb er weer van genoten.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Bezorging is altijd prima optijd, eerder te vroeg dan te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Wat wel erg jammer was, was dat het erg druk was op zondag avond. Ik had via de website besteld en aangegeven dat ik het eten om 18:00 bezorgd wilde hebben. Om 18:05 kreeg ik een telefoontje dat het eten en kwartier later met de bezorger mee zou gaan. Uiteindelijk kwam de bezorger om 18:50. Een klein goedmakertje was wel op zijn plaats geweest. Zeker wanneer je voor ruim €50,- aan eten bestelt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam een uur later. Wel over gebeld. 10 min bezorgtijd. Om 13.00 in de middag de bestelling al geplaatst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke shusi en op tijd geleverd Toppie, een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi, bezorging was iets later maar verder geen probleem!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging is echt waardeloos... voor de tweede keer hier besteld en ook voor de tweede keer dat mijn eten (letterlijk!) een uur later dan gepland aankwam! De volgende keer bestel ik wel ergens anders waar ze wel mijn eten op tijd komen brengen. De sushi was verder prima.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi !!!! Poke bowl ook erg lekker

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij 1e bezorging klopte bestelling niet. Hadden een luxe zalm tonijn box van 37.50 en kregen sashimi box van 12.50. Gebeld. Moesten eerst fotos sturen omdat leek alsof ik niet geloofd werd. Daarna snelle nabezorging. Was alleen 1 doosje met rol van 8 stuks. Toen ik weer belde zei de dame dat het wel echt klopte. Na samen doornemen van de foto's zag ze toch in dat ik nog recht had op de zalm tonijn box van 37.50. Weer 45 minuten later pas bezorgd. Kan gebeuren, maar aan telefoon voelde ik me onbegrepen en moest echt moeite doen om te krijgen waar we recht op hadden en niet eens excuses of iets. Bezorgers erg aardig en begripvol. Het eten was uiteindelijk weer heerlijk zoals altijd!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker! Een aanrader. De bezorging liet op zich wachten. Na anderhalf uur gebeld, maar de lijn was continue bezet. Uiteindelijk langs gereden om na te vragen. Buiten stond een bezorger, gevraagd of hij de bestelling had van de wilgenhoek. Wel wilgenhoek ander huisnummer. Binnen lag de bestelling van ons gewoon te wachten. Door de drukte begrijpelijk dat het langer duurt, maar misschien kan er in de logistiek nog efficiëntie gevonden worden

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten op zich was goed alleen niet alles gekregen waar we voor betaald hadden. En het eten kwam pas ruim 2 uur nadat we besteld hadden. We hadden aangegeven zo snel mogelijk. Wij gaan wel "zo snel mogelijk" terug naar de collega van Mr Sushi.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was boven verwachting heerlijk.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een uur te laat. Had graag een telefoontje gehad. Jullie waren zelf niet te bereiken op jullie vaste nummer. Iedereen heeft toch een mobiel!! Bedoeling was om met de 2 oudste kinderen dit te gaan eten. Kinderen van 8 en 9 kunnen niet wachten tot 21.00. Communiceer als je niet op tijd kan bezorgen dan weten we ook waar we aan toe zijn.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is super lekker ,alleen de bezorging loopt erg slecht .kunnen het niet aan .volgende keer ga ik het zelf ophalen. Is Zeker sneller.nu meer dan 2 uur gewacht en uiteindelijk zelf opgehaald.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, maar bezorging duurde wel lang. 1 uur en 40 minuten.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van 120 euro 2 uur lang gewacht, was het echt niet waard

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde erg lang voordat het gebracht werd 1uur een 45 sushi’s waren zoals we gewend zijn !

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi box. Jammer dat de boxen niet zo gevarieerd zijn.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was netjes verpakt en smaakte heerlijk.De bezorger was alleen een kwartier te vroeg.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed en snel.. Ik ga zeker hier vaker bestellen👍

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker snel bezorgd en het was weer heerlijk

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd! Erg lekkere sushi

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, bezorger was iets te laat maar niet storend. Wel zou ik het fijn vinden als er kleinere porties losse sushi te bestellen is, nu bestel je per 8, zo kan je meer verschillende sushi proberen

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker. Helaas verkeerde bestelling ontvangen, na contact te hebben opgenomen zou het worden nabezorgd, weer het verkeerde ontvangen.. weer gebeld en toen werd er ronduit gezegd pech we gaan niet nog een keer nabezorgen. Jammer van deze service! Er was geen mogelijkheid tot een fatsoenlijk gesprek

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Een heerlijke pokebowl gehad! Goede kwaliteit en smaak.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!!!!!!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben zo blij met Mr. sushi in Zevenaar. We hebben er nu meerdere keren besteld en de kwaliteit is echt top. Vis is heel vers, rijst is goed. Echt een aanrader. Beter vind je hem hier in de buurt zeker niet.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

dat was weer heerlijk! Wat een fijn alternatief voor zelf koken. Wel prijzig maar nu we toch niet uit eten kunnen gunnen we dit onszelf af en toe. Snelle levering, supervers allemaal

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het veraste mij hoe snel ze er waren. We bestellen normaal ruim 50 stuks en daar blijft niets van over maar we kregen het gewoon niet op! Super smaak in vergelijking met andere partijen. Zeker voor herhaling.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd exact op tijd afgeleverd. En was ook helemaal compleet. Hartstikke goed en heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat de bestelling niet compleet was Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1x besteld. Best veel negatieve reacties gelezen,toch eigenwijs en bestellen. Moet ik zeggen ga niet op reacties af. Het was heerlijk lekker vers en op tijd bezorgd. Ondanks niet uit eten te kunnen op onze trouwdag toch heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen commentaar netjes verzorgd altijd en super heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Rond 17.00 besteld, maar om 18.00 werd er gebeld dat de besteling vertraagd was. Uiteindelijk kwam om 18.45 het eten pas. Helaas klopte de bestelling niet, waardoor ik om 18.50 weer heb gebeld. Na eerst te horen te krijgen: die zitten niet in jullie box, waardoor ik een foto moest sturen. De conclusie was dat deze er toch in hoorde, maar 2 andere rollen geleverd waren. Deze zouden dan nog na gestuurd worden. Helaas om 21.00 deze bestelling nog steeds niet gehad. Nogmaals gebeld met de vraag of ik deze nog wilde of bij een volgende bestelling wil. Er zou een aantekening gemaakt worden op mijn adres. Is dit klantenservice? Ik ben benieuwd of dit goed gaat als bovenstaande al mis gaat. Netjes dat de 1e keer is gebeld, maar hoe de communicatie verder is verlopen, is zeer slecht. Een excuus bleef helaas ook uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima Sushi! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, strak op tijd en heerlijke smaken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer voortreffelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te lang wachten als de bestelling wordt bezorgd. Dit wordt niet aangegeven als je de bestelling plaatst.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en ruim op tijd bezorgd!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd en vanaf het begin heerlijk eten!! Wij zijn vaste klant.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

*****

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, prima op tijd

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en vers. Mooi opgemaakt Werden netjes gebeld dat klein kwartiertje later werd

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd! Aanrader.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en vers. Vooral de Vega poké bowl is een aanrader! Perfect in balans en goede smaak combinatie.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, warme gerechten waren nog goed warm, vriendelijke bezorging, kortom, tot de volgende keer!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op tijd, netjes verpakt, prima prijs, heerlijk verse sushi, echt genoten! AANRADER! volgende keer bestellen we weer bij Mister Sushi!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld met afhalen en vriendelijk personeel... Eten was lekker Jammer dat er geen variatie is voor mensen die niet alleen van sushi houden

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was optijd bezorgd, Heb het meegenomen voor in de nachtdienst, en mijn collega en ik hebben ervan gesmuld het was heerlijk en lekker vers.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goeie bezorging en lekkere sushi, zeker voor herhaling vatbaar!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Half uur te laat, maar wel netjes gebeld

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd geweldig!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi🍣

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi afgeleverd door een nette bezorger. Zeker een aanrader voor de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was goed, helaas heb ik 20 minuten na de bestelde tijd nog buiten staan wachten op het bestelde eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker. Helaas wel erg lang op moeten wachten. Om 16:24 besteld en pas om 17:50 ontvangen. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker, alleen jammer dat bij de kiploempia's geen 3 stuks in het zakje zaten, dit waren er maar 2.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 2 uur kregen we eindelijk de bestelling. Jammer dat, “er zo snel mogelijk”wordt aangegeven terwijl het erg lang duurt.. 2x gebeld om te vragen waar onze bestelling blijft, gaven aan dat het erg druk is. Begrijpelijk, maar geef dan aan dat de bestelling niet zsm bezorgd kan worden! We kregen 1 bakje sojasaus bij een bestelling van €50! Erg weinig.. De crispy sushi waren te groot! EN er zaten géén stokjes bij de bestelling, al met al een teleurstelling.... Jammer van de bestelling..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Ruime keus! Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is super daar nooit iets over te klagen! bezorging veel te laat. Werden 20 minuten na dat ze zouden bezorgen gebeld dat het met de eerst volgende bezorger mee ging. Daarna duurde het nog 25 minuten. (Wat volgens het meisje ongeveer 5 minuten zou duren) 45 minuten later dan gevraagd is wel heel erg veel! Warme gerecht was niet warm meer. Dan is excuses alleen niet meer voldoende uit mijn horeca ervaring geef je op zijn minst korting op een volgende bestelling of doe je er iets extra’s bij. Gemiste kans!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker en van goede kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar. Wat voor ons wel vervelend was, is dat de sushi bijna een uur voor de gevraagde tijd bezorgd werd. Was prettig geweest als we hier eerst over geïnformeerd waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

"Zo snel mogelijk" Was anderhalf uur En ook nog koud dus zeer matig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde erg lang tot de bestelling er was. Daarnaast vergeten om de gratis rol erbij te bestellen, hebben toen gebeld om te vragen of het nog mogelijk was. Vrouw/meisje aan telefoon zei dat t alleen mogelijk is als we nog een nieuwe bestelling plaatsen, het is maar een gratis rol. Was dus wel zo klantvriendelijk geweest om het toch te krijgen met dat enorm lange wachten...

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb gisteren sushi bij jullie besteld. Ik ben erg ontevreden met het resultaat. Ik heb er wat tussen zitten ter grote van een mandarijn. Het ziet er ook helemaal niet uit zoals het plaatje. Ik heb hier over gebeld en er werd mij wel 10 keer gezegd dat hier niks aan gedaan kon worden. Ik vind dit een slechte zaak. Net zoals dat er geen leidinggevende aan de telefoon kon komen voor een oplossing. Ik vind dat dit niet weggeven kan worden. Het is dat jullie nu gesloten zijn, maar anders waren we zeker langsgekomen om het te laten zien. Jammer dat een klant op deze manier wordt behandeld. Ik moest maar een bericht via Facebook plaatsen, daar kreeg ik dan wel antwoord op. Zo gezegd zo gedaan, tot nu toe nog geen reactie!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker snelle service goede kwaliteit

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam 1 uur te laat. Op de tijd van gewenste bezorging werd ik gebeld dat er helaas vertraging was en dat het niet langer dan een half uur meer zou duren Hier hebben wij dan alle begrip voor. Jammer genoeg na 1 uur nog niets ontvangen waarna ik zelf heb gebeld. Vervolgens slechte communicatie, had ook niet de indruk dat er overzicht was of dat de telefoniste wist waar ze het over had. Nogmaals alle begrip als er even vertraging is, maar vervolgens je klant niet netjes te woord staan is niet oké. Eten was kwalitatief goed.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet tevreden over de bezorging,en hoe ik te woord werd gestaan

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier met regelmaat. Altijd goed contact en lekker eten. Helaas dit keer wel 2 uur moeten wachten op ons eten en moeilijk bereikbaar. Maar verder wel altijd positief.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi is goed! Maar 17.15 besteld en kon het 19.30 ophalen. 19.05 ging ik pas met mn sushi weg... beetje jammer...

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was niet goed doorgekomen, na een uur gebeld en met veel gedoe geregeld dat de bestelling kwam. Eten was heel lekker!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk. Je merkte met aandacht bereid en erg smaakvol. Helaas heeft t bijna 2uur geduurd voordat de bezorging er was. De bezorger zelf was Aardig en attent en vertelde hoe druk t was. Maar toch. Ik had bij de bestelling gezegd levering zo snel mogelijk had ik wellicht beter een tijd kunnen zeggen?

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Je proeft kwaliteit. Vooral de sushi met zalmsalade was lekker. Zeker Voor herhaling vatbaar. Alleen de bestelling kwam 45min later, geen probleem maar misschien in de toekomst een timing geven als er een wachttijd is.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Nog nooit een gyoza uit de frituur gehad. 15 minuten later bezorgd dan de aangegeven tijd.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en pokebowls. Keurig op tijd bezorgd. Niets op aan te merken

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, eten was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling optijd, super lekker en heerlijk vers, 30 stuks voor 2 pers ruim voldoende

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker, goede porties en voldoende soya saus

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi optijd bezorgd, super lekker eten. Voor herhaling vatbaar.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekkere en verse sushi! Qua bezorgen was het ook top geregeld en stond het op tijd klaar zeker een aanrader dus!!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele fijne bezorger, keurige jongeman, exact volgens de coronaregels bezorgd, en heel spontaan. Sushi was heerlijk. Aanrader. Jongeman die door de kou op de scooter kwam verdient een 10

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en goed warm bezorgd

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon lekker!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Ook een keer warme gerechten besteld (dim-sum) en was erg lekker 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was te laat en de saus 2 zakjes te weinig we waren niet tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.. Mooie verse vis.. Niet goedkoop maar zijn prijs zeker waard..

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

DELICIOUS FOOD, FAST DELIVERY AND HIGH QUALITY SUSHI. CAN'T WAIT TO TRY OTHER FOODS ON THE MENU!!! DEF MY FAVORITE SUSHI IN THE NETHERLANDS!!!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen stokjes en soja saus ... verwacht je namelijk wel bij sushi ;)

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi en snelle bezorging!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wederom geweldig! Absoluut een aanrader. We hebben genoten.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top,zag er verzorgd uit en smaakte goed ... Bezorgen was ook mooi optijd .

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, verse sushi. Herhaling vatbaar

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijke sushi. We gaan zeker vaker wat bestellen.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere sushi en ook veel variatie/keuze, echt top! Bezorging is ook mooi op tijd.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit sushi, alleen meer dan uur gewacht terwijl de afhaalpunt 5min van mij af is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, lekkerder, lekkerst...

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd en de sushi erg lekker en vers. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld. Miste een deel van de bestelling. Gebeld naar de zaak, en kreeg een onbeschofte vrouw aan de telefoon. Iemand op de achtergrond was aan het gillen, geen prettige ervaring. Kwaliteit van t eten was goed.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker snelle bezorging en goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en het eten is ook echt héérlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd en de sushi was goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was uitstekend! Nette zaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi,goed rekening weer gehouden met mijn glutenvrije dieet Ben erg tevreden elke keer

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld, de sushi was lekker. Het was blijkbaar erg druk want moest minstens 1:15 uur wachten op onze bestelling.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden surf en turf en beef roll besteld. Maar wij kregen beef en zalm. Opzich geen punt want het was ook lekker maar wel jammer

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat was lekker! TOP Dit was de eerste keer dat ik hier sushi bestelde maar dit was zeker voor herhaling vatbaar. Netjes verpakt ook.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd alleen laat bezorgd.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

snelle service,goede kwaliteit. Ik was te vroeg met ophalen maar mr sushi regelde gelijk dat t eerder werd klaargemaakt.top service

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en de sushi was erg lekker en zag er netjes uit

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi alleen de levering duurde wat lang. Wel begrijpelijk op zaterdagavond en we werden netjes gebeld na een uur wachten.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer besteld bij Mr sushi. Erg tevreden. Smaak was erg goed en een goede verhouding in de grote van de sushi. Niet zoals je bij andere thuisbezorgd ketens vaak van die hele dun gesneden en dun gerolde sushi's krijgt. En de gefrituurde rol was ook erg lekker en goed warm nog. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, mooi verzorgd, lekkere smaken. Op tijd bezorgd. Kan niet wachten tot de volgende keer. En eindelijk een flesje sojasaus ipv zakjes.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi Zeker die crispy sushi was erg lekker

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en bezorging was goed

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Iets later bezorgd maar werd gelijk erover gebeld. Sushi pokebowl en dim sum was heerlijk en vers.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met 20 minuten was het er, vers en enorm smaakvol!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd op tijd geleverd en de bestelde gerechten (sushibox en pokebowl) waren erg lekker. (Alleen de bestelde wakame ontbrak helaas.) Zeker voor herhaling vatbaar!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering werd half uur later dan gevraagd. mail dat de chauffeur onderweg was ontvingen we een uur nadat het al geleverd was..eten zelf is super!!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed, Vooral de Poké Bol kip is een aanrader

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi, netjes op tijd bezorgd. Wasabi en gember krijg je er niet vanzelf bij, maar bestel je er bij voor 1.50 per stuk, en die waren voor ons dan weer te groot....

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer sushi besteld. Prima kwaliteit, bestelling was helaas niet compleet, over na moeten bellen maar alsnog nageleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker! Vriendelijke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en keurig geserveerd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de keuze van tijdstip vd bezorging kon ik kiezen tussen zsm of 20:15 uur. Ik koos voor zsm. Na 20:30 uur werd de bestelling bezorgd, wat overigens geen probleem zou zijn geweest als we het vooraf hadden geweten. Nu had mijn zoon 10 min de tijd om te eten. De sushi was echt zalig alleen was er geen strawberry te vinden bij de Strawberry salmon roll, ik denk op? 😅Daarnaast was de Gyoza koud en miste we een begeleidend dipsausje 😉

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed verzorgd en op de afgesproken tijd. bestellen op de website van Mr Sushi, bij thuisbezorgd gaf het problemen.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was super lekker zeker een aanrader

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en op tijd!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De pokebowl tonijn was weer heerlijk. Nog lekkerder zou het zijn als er ook sojaboontjes in zaten.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst bij Mr Sushi besteld, ik heb gelijk de familie box besteld van 72 stuks en zeker waard! Ik en mijn broer hebben lekker gegeten en ik zal zeker vaker bestellen!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heeeeeeeeerlijk

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

in 1 woord...Geweldig!!! Mr Sushi you are the greatest!! We hebben er van genoten

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt super heerlijk! Ook mijn dochter en haar vriendin hebben genoten

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd . Sushi was erg lekker. Aanrader!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en super lekker

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Snelle levering

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden en snelle bezorging

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi werd warm en vers geleverd. Het was erg lekker. De prijs is wel even wennen dus ik bestel wel wat minder frequent dan anders.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bezorging.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was van een hele goede kwaliteit !

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beter dan elke sushi uit de omgeving. Echter de crispy sushi was naar ons idee te ver door gefrituurd. Verder hele goede sushi. En bezorging was ook super. Zeker voor herhalingen vatbaar.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi leek niet vers, rijst uitgedroogd en weinig smaak.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3e keer besteld.... had niet dezelfde smaak en kwaliteit als eerdere keren. Sushi viel uit elkaar. Smaak op zich goed, niet vergeleken met vorige keren. Wel vers!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

prima geregeld en goede kwaliteit,

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten maar onze bestelling was een half uur te laat, zonder dat even mede te delen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat met bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was keurig op de afgesproken tijd. Eten zag er allemaal verzorgd en netjes uit. Sushi was lekker, de warme gerechten waren helaas wat lauw bij aankomst. Saté was het enige wat minder smakelijk was. Jammer dat er geen aanvullende gerechten op de kaart waren, zoals bijvoorbeeld Bami Udon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanwege uitblijven van bezorging sushi zelf maar gaan halen. De warme gerechten waren natuurlijk koud,na meer dan 1 uur op de toonbank te hebben gestaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gesmuld van de sushi, zijn erg tevreden over de kwaliteit. Tevens op tijd bezorgd. Helemaal geweldig! Tot een volgende keer!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zou mooi zijn als ik de bestelling kan volgen, zodat ik weet of hij onderweg is.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal erg lekker en op tijd bezorgd, hier gaan we zeker vaker bestellen!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi .. zeker een aanrader. Dat dus vanavond al meerdere malen familie/ vrienden Verteld. Dus hopelijk snel meer blije klanten 😃.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld en binnen een kwartier bezorgd, dus TOP 👍🏽 Kwaliteit sushi, heerlijk gegeten echt lekker, op en TOP 👍🏽👍🏽 The Best Sushi in Zevenaar, TOPPER👍🏽👍🏽👍🏽

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!! Super vers, snel bezorgd, echte aanrader

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, warme gerechten ook goed warm! Erg genoten

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze eerste bestelling is zeker niet de laatste. Heerlijke sushi zowel koud als warm! Sausjes goed verpakt en de stokjeshouder voor onze dochter was leuk! Zij was jarig en is een sushi liefhebber. Aanwinst voor Zevenaar.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit sushi. Aanwinst in zevenaar

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!! Echt een aanrader en een aanwinst voor Zevenaar👌🏻

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgt en heerlijke sushi!

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Goede service,klantvriendelijk. Ik had besteld voor 19u levering, werd rond 19.10u gebeld dat het iets vertraagd is en dat het zo de deur uitging. Vond het netjes dat jullie ondanks de drukte toch even tijd maken om de klant te bellen en op de hoogte brengen hiervan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi en top service!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten 64st is zeker genoeg voor 2 personen maar net te weinig voor 3. Ik zou een gratis roll rijgen maar die is niet geleverd dat is wel jammer. Voor de rest was het er binnen een half uur.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, eten was fantastisch. Bezorging op tijd en correct!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, bestelling werd netjes op tijd geleverd en de warme gerechten waren nog goed warm!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Lekkere smaken en keurig op tijd klaar (een uurtje van te voren besteld)!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was er precies op het aangegeven tijdstip. De sushi was erg lekker, heel vers en zag er ook nog top uit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was echt heerlijk, zeker een aanrader! Levering duurde i.v.m. de drukte erg lang, maar hierover hebben ze ons wel netjes telefonisch van op de hoogte gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en presentatie super en heel goed verzorgt! Zo maakt Sushi eten thuis een waar feest. Echt een aanrader. Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld bij Mr. Sushi en het was erg lekker! Kortom, mooie aanwinst voor Zevenaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zou erg prettig zijn om ongeveer te weten wanneer het komt... nu duurde het meer dan een uur... Dat is bij drukte echt niet erg, maar als je niet weet hoelaat het dan komt, is niet prettig.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had twee Pokébowls en een roll besteld, snel geleverd en heerlijk!!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De garnalen waren wat taai en we houden bij nader inzien niet van de ei achtige sushi’s. De hoeveelheid was boven verwachting. De bezorger was ruim op tijd! We hebben lekker gegeten.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en bestelling was op tijd bezorgd. Lekkere sushi en mooi opgemaakt.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en prima op tijd geleverd

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, snel geleverd, goede kwaliteit. Wel duurder dan gemiddeld.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd al met een half uurtje bezorgd. Sushi was fantastisch! Genoeg sojasaus en stokjes. Kwaliteit was top!

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sushi! Goede rijst, goede vulling, ziet er mooi uit en echt vers! Heel erg lekker zijn de 'Spicy' rollen. Eindelijk een sushi bezorg service die voldoende sojasaus geeft bij een bestelling. Bezorging iets te laat , maar voor de verwachte bezorgtijd al een keurig telefoontje met excuses. Op zo'n manier kan het voor niemand een probleem zijn even te wachten!

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door drukte werd de sushi 45 minuten Later geleverd. Naar telefonisch contact wel excuses gekregen. Lijkt er sterk op dat mensen die het zelf ophalen voor gaan.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

👌🏽👌🏽

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer, eten goed warm en lekker. Bezorging snel , zou zeggen houden zo. Voor herhaling vatbaar.

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De Hosomaki Rainbow Maki en Futo Maki waren prima. De snijtechniek van de tonijn van de Nigiri Maguro kan beter. De Gyoza was tegenvallend. Hoort gestoomd i.p.v. in de frituurpan.... Dus nog een beetje bijles van een Sushi Meester nemen en dan komt het goed!

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten. Voor herhaling vatbaar. Door drukte 10 minuutjes te laat. In het eerste weekend na opening zijn er natuurlijk veel mensen die het willen proberen en sushi laten bezorgen. Uiteraard heb ik dan begrip voor de 10 minuutjes vertraging.

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. We gaan snel weer bestellen.

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers, snelle bezorging, top verzorgd weer!

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker!!! Erg smaakvol, heel vers en de warme gefrituurde sushi was krakend vers en goed warm. Om 17u besteld en een half uurtje later al bezorgd. Absoluut voor herhaling vatbaar!

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het werd snel bezorgd Alles zat erbij ,eetstokjes,soja gember,wasabi menuprijs met afbeeldingen en een aktie....top ! En niet geheel onbelangrijk ...het was heerlijk ! .

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Echt een aanrader..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere verse sushi! En de warme gerechtjes waren ook bij afleveren nog warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoge verwachtingen. Sushi was van middelmatige kwaliteit. Rijst niet op smaak en soms niet helemaal gaar. Al met al viel het nogal tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goede service en veel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Zevenaar op dit moment!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds tijden niet meer zo’n lekkere thuisbezorgde sushi gegeten, echt top. - snelle bezorging - garnalen in de sushi waren nog lekker warm - meer dan voldoende sojasaus Ik hoop dat ze met nog meer leuke acties komen. Volgende keer gaan wij weer bij jullie bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en een welkome aanvulling in Zevenaar, naast Blue Moon. Bezorging mooi op tijd en wat warm moest zijn was ook warm. We gaan hier zeker vaker bestellen.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker gegeten en ook heel veel voor een mooie prijs! Bezorger was 1 box vergeten, gebeld en de box werd daarna nog binnen 30 minuten nabezorgd. Prima geregeld.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

helaas, de bezorging was 45 min te laat terwijl er juist smiddags rond 14 uur al was besteld via internet. Ik bestel en wil voor sushi betalen. Nu is de smaak vlak, weinig bijzonders en zitten er in iedere sushi, 2 stukken komkommer als vulling. Betaal ik voor komkommer zoveel? Slechte ervaring.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk!!!! Een aanrader

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker, heel goed zelfs! Bezorging was wel helaas te laat en belden ook niet dat ze later zouden zijn.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! De sushi was super vers!!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te laat bezorgd werd wel netjes over gebeld. Als tip wil ik meegeven om de gesneden sushi met een apart mes te snijden of het snijplankje schoon te maken voor jullie sushi snijden. Er zaten tussen de komkommer sushi sesam zaadjes en andere resten van eten.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was snel geleverd en was heerlijk

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, en op de afgesproken tijd bezorgd.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger. De sushi smaakte erg lekker en vers, de rijst had voor mij ietsje zuurder gemogen. De warme gerechten waren ook nog warm. Kortom: erg tevreden!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, alleen jammer dat je er geen wasabi bij krijgt, en dat je te weinig soya erbij krijgt. Soya had ik zelf al bij gekocht, maar was toch nog te weinig.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en hele vriendelijke mensen.. Ga zo door.